Cele 4 variante .By STef
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Cele 4 variante .By STef
Varianta Adevarata: Azi ma duc eu la un copchil sa il intreb:Copchile tu ejaculezi?
El zice ca Da si dupaia fuge...
Varianta Stef Azi ma duc dupa o partida de ### cu una blonda si il intreb pe un copchil care era cam alb asa peste tot: Copchile tu te-ai futat cu colegata de banca si acuma ejaculezi?
El zice: Nu ca-s gay am facuto cu prietenu meu si acuma imi fac laba si de asta...
Apoi trage un pirt se excita si fuge
Varianta ciudata: Azi in ziua de dupa Ieri si dinainte de mine ma duc la un copchil si il intreb:
Scuza-ma copile dar mi se pare ca esti cam alb la prohap si ejaculezi
El zice A pai da ca tocmai am facut-o cu pantoful meu
Varianta Falsa Falsa:Vin azi pe la un copchil el mi-o suge s-apoi pleaca zicinda BAH eu acuma ejaculez fiti atenti!! apoi plec si imi cumpar o masina il duc la un hotel unde ejaculeaza peste toata lumea
Acum te-ai uitat in spatele tau? Uita-te si apoi citeste asta pe google translate in rusa Все дураки,этого sau Эсти глупо Вы смотрели
El zice ca Da si dupaia fuge...
Varianta Stef Azi ma duc dupa o partida de ### cu una blonda si il intreb pe un copchil care era cam alb asa peste tot: Copchile tu te-ai futat cu colegata de banca si acuma ejaculezi?
El zice: Nu ca-s gay am facuto cu prietenu meu si acuma imi fac laba si de asta...
Apoi trage un pirt se excita si fuge
Varianta ciudata: Azi in ziua de dupa Ieri si dinainte de mine ma duc la un copchil si il intreb:
Scuza-ma copile dar mi se pare ca esti cam alb la prohap si ejaculezi
El zice A pai da ca tocmai am facut-o cu pantoful meu
Varianta Falsa Falsa:Vin azi pe la un copchil el mi-o suge s-apoi pleaca zicinda BAH eu acuma ejaculez fiti atenti!! apoi plec si imi cumpar o masina il duc la un hotel unde ejaculeaza peste toata lumea
Acum te-ai uitat in spatele tau? Uita-te si apoi citeste asta pe google translate in rusa Все дураки,этого sau Эсти глупо Вы смотрели
Admin Stefan- Admin
Data de inscriere: 06/05/2011
Subiecte similare» Cele mai bune combinatii pt crakere
» Top 100, cele mai anticipate jocuri din 2011...
» Angry Birds, unul din cele mai profitabile jocuri
» Cele mai asteptate jocuri din 2011
» Cele mai tari PERLE ale oamenilor de fotbal din ROMANIA !
» Top 100, cele mai anticipate jocuri din 2011...
» Angry Birds, unul din cele mai profitabile jocuri
» Cele mai asteptate jocuri din 2011
» Cele mai tari PERLE ale oamenilor de fotbal din ROMANIA !
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum